Bata Spasojević: Priprema izložbu svojih slika

Bata Spasojević: Priprema izložbu svojih slika

Autor: | 15/10/2013

0


Dizajner Bata Spasojević odlučio je da, osim u modi, svoju kreativnost pokaže i u drugim oblastima. Nedavno je osnovao časopis "Mogul“, a uskoro će organizovati i izložbu svojih slika, koju priprema već nekoliko meseci. Ovaj poznati umetnik mir najradije pronalazi u kući koju ima na Kosmaju, a upravo na tom mestu nastala su i njegova najlepša ulja na platnu.
- Odlično se osećam uvek kada odem u vikendicu jer tamo pronalazim inspiraciju za svoje slike. Izložba će biti održana početkom sledeće godine, kada će publika imati priliku da vidi tridesetak ulja na platnu. Dok sam studirao Fakultet primenjenih umetnosti, imao sam predmet Slikarstvo, u kome sam bio jako dobar, pa sam želeo da malo poradim i na tom talentu - kaže Spasojević, koji je nedavno promovisao drugi broj svog časopisa.
- Napravili smo žurku za pamćenje u hotelu „Falkensteiner“ kada su gostovali mnogi pop pevači. Odlično sam se snašao u svom novom poslu i izuzetno mi prija proces rada u magazinu. Zbog mnogobrojnih obaveza ove godine nisam imao priliku da odem na godišnji odmor, ali se ne žalim zbog toga jer tokom rada na časopisu obilazim mnoga zanimljiva mesta i imam priliku da uživam - zaključuje poznati modni kreator.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin