Suzana Mančić: Izlazak iz bolnice nakon dvonedeljnog oporavka od operacije

Suzana Mančić: Izlazak iz bolnice nakon dvonedeljnog oporavka od operacije

Autor: | 16/10/2013

0


Suzana Mančić izašla je iz bolnice nakon dvonedeljnog ležanja zbog operacije kuka. Iako i dalje ima bolove, kaže da se oseća bolje, a vreme u postelji iskoristila je pripremu promocije knjige, zakazanu za petak.

- Srećna sam što sam napokon došla svojoj kući. Sve me još uvek boli. Ujutru naročito, ali uskoro idem u banju gde me očekuje rehabilitacija pa se nadam da ću, za otprilike mesec dana, biti kao nova - rekla je Suzana, dodajući da nju ne može niko i ništa da zaustavi.

Kreće se uz pomoć štapa, koji joj je, kako kaže, postao i modni detalj.

- Baš sam nedavno dobila od svoje prijateljice dva lepa, elegantna štapa. Rekla mi je: 'Ne ide da nosiš ove obične, metalne. Ti si dama, uz tebe ide elegantan štap' - u svom šaljivom maniru priča Suzana.

Pre odlaska u banju, Suzana će predstaviti novu knjigu, pojaviće se i na sajmu sa drugim delom romana "Neukrotivo srce", koji se zove "Kao da sam sanjala".

- Bio mi je cilj da se pošto-poto oporavim do sajma. Malo sam čak radila i dok sam bila u bolnici. Pre te velike manifestacije imaću promociju za novinare i za prijatelje, i to ovog petka. Jako sam srećna zbog toga. Doći ću uz pomoć štapa - rekla je Suzana.

Nova knjiga, prema njenim rečima, neće biti previše provokativna kao prvi deo. Ona je tada uzburkala javnost otkrivajući sve o svom ljubavnom životu, uključujući i kućni video sa bivšim mužem koji se u jednom trenutku pojavio u javnosti.

- Ova knjiga je nastavak prve, s tim što je zrelija i bolja. Takođe se može svrstati u romansirane autobiografije. Dok sam u prethodnoj govorila o osamdesetim godinama prošlog veka, u ovoj govorim o devedesetim. U njima sam ostala bez muža, bez domovine... Tih godina desilo se bombardovanje, bila je kriza i ratno stanje... Izgubila sam dosta toga, ali nisam veru u bolju budućnost i vedar duh. Govorim o stanju u tadašnjoj Jugoslaviji, ali na moj način - rekla je Suzana.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin