Kristen Bel i Daks Šepard: Suze radosnice na neplaniranom venčanju

Kristen Bel i Daks Šepard: Suze radosnice na neplaniranom venčanju

Autor: | 18/10/2013

0

Kristen Bel i Daks Šepard venčali su se nakon šest godina zabavljanja i trogodišnje veridbe. Glumački par izgovorio je sudbonosno "da" na jednostavnoj ceremoniji u opštinskoj kancelariji na Beverli hilsu, koja je za Kristen bila veoma emotivna. Naime, glumica nije mogla da zaustavi suze tokom cele ceremonije, tvrde očevici. Izvori dodaju da je par došao u kancelariju samo kako bi uzeli dozvolu za venčanje, ali im je matičar rekao da mogu odmah da se venčaju ukoliko žele, na šta su oni pristali.
Kristen i Daks, koji imaju sedmomesečnu kćerkicu Linkoln, objavili su da su se verili u januaru 2010. godine, ali su odlučili da se ne venčavaju sve dok gej brakovi postanu legalni u Kaliforniji. Nakon odluke Vrhovnog suda u SAD, koja je doneta u junu, a koja je zabranu gej brakova proglasila neustavnom, 38-godišnji Daks ubrzo je ponovo pitao svoju pet godina mlađu verenicu da se uda za njega.
Kristen je i ranije izrazila želju da se uda na jednostavnoj i intimnoj ceremoniji.
- Mislim da svakodnevno naši životi privlače dovoljno pažnje pa želimo nešto intimno što uključuje samo olovku i papir - rekla je ona.

Izvor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još