Nikolina i Vidoje Ristović: Postali smo bliskiji otkako smo u braku

Nikolina i Vidoje Ristović: Postali smo bliskiji otkako smo u braku

Autor: | 19/10/2013

0


Hrvatska voditeljka Nikolina Ristović je otkrila da radi sve kućne poslove i da joj to nije strano, ali da je veoma ljuta na jedan srpski list koji će tužiti zbog izmišljenog intervjua.
Od skora gospođa Ristović je istakla da se ništa nije promenilo između nje i Vidoja Ristovića otkako su u braku.
- Ništa se nije promenilo među nama. Ipak, imam utisak da tim javnim ozakonjenjem veze postanete na neki način da budete bliskiji i povezaniji – rekla je Nikolina za T portal.
Nikolina je dodala da obavlja sve kućne poslove i da je podnela tužbu protiv jednog srpskog lista zbog izmišljenog intervjua.
- Demantovala sam taj intervju. To je zapravo sve bilo izmišljeno. Sad sam podnela i tužbu protiv tog lista. Naravno da radim kućne poslove. U principu imamo pomoć, kućnu pomoćnicu, ali da, radim i ja što god da zatreba u kući, nije mi ništa strano - rekla je Nikolina.
Osim što joj cvatu ruže u braku, Nikolini odlično ide na poslovnom planu. Pre dve nedelje je počela da vodi emisiju „Bulevar“ na televiziji B92.
- Smenjujem se s jednim voditeljskim parom pa imam vremena za boravak na dve adrese, u Beogradu i u Zagrebu - istakla je Nikolina.
- Tako sve stignem. Emisija ima novi koncept. Imamo puno informativnih, zabavnih ili bizarnih priloga. Domaćini i gosti u studiju slobodni su da komentarišu sve to na svoj način. Prve su kritike vrlo dobre i zbilja sam jako zadovoljna. Odlično su me prihvatili, posebno što se radi o kultnoj televiziji B92. I pre sam radila za njih.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još