Dragica Radosavljević Cakana: Pripreme za selidbu u novi stan nakon nemilog događaja

Dragica Radosavljević Cakana: Pripreme za selidbu u novi stan nakon nemilog događaja

Autor: | 20/10/2013

0


Pevačica Dragica Radosavljević Cakana i njen suprug Nebojša Negić nedavno su opljačkani. Dok su šetali psa provalnici su obili njihovu kuću i uzeli im nakit i druge vredne stvari. Bračnom paru prvi put se desilo da prilikom izlaska iz kuće nije uključio alarm, što se ispostavilo kao velika greška.
- Pošto imamo novog psa, koga sam Neši poklonila za rođendan, odlučili smo da malo izađemo i da ga prošetamo, a kada smo se vratili, shvatili smo da su nas opljačkali. Nimalo mi nije bilo prijatno što je neko boravio u mom domu, ali ne planiram da zbog toga menjam svoj život - tvrdi Cakana, koja uskoro planira da se sa suprugom preseli u novi dom u centru grada.
- Oduvek sam mislila da ću se sigurnije osećati u Sremčici nego na Vračaru, ali očigledno je da nema pravila. Mi smo još ranije kupili stan, u blizini Hrama svetog Save, koji se polako završava, i planiramo preseljenje. Razlog nije pljačka koja nam se dogodila, već smo tu odluku doneli ranije. S druge strane, kuću u Sremčici planiramo da još bolje obezbedimo i od sada će je naš pas uvek čuvati - zaključuje Cakana.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin