Kajli Minog: Očajnički želi da se pomiri sa Andresom Velenkosom

Kajli Minog: Očajnički želi da se pomiri sa Andresom Velenkosom

Autor: | 20/10/2013

0


Kajli Minog želi da se bori ne bi li vratila Andresa Velenkosu.
Pevačica i španski model nedavno su raskinuli nakon što su pet godina proveli zajedno, a iako je rečeno da je raskid bio prijateljski i obostran, Kajli je spremna da učini sve, ne bi li njihova veza uspela.
- Svakodnevno se čuju i još uvek su veoma bliski. Njihovi životi nakon raskida se nisu promenili, jer se svakako nisu viđali. Kajli se nada da će se pomiriti i da je razlaz bio samo privremen. Nada se da će zajedno provesti Božićne praznike. Nada se da će u Australiji izgladiti sve što imaju - otkriva izvor blizak "Džepnoj Veneri".
Par je raskinuo zbog previše poslovnih obaveza, usled kojih nisu bili u mogućnosti da se viđaju. Iako je Kajli inicirala raskid, nije sigurna da je donela pravu odluku.
- Kajli i Andres razišli su se zbog pretrpanih rasporeda. Došlo je do toga da se uopšte ne viđaju. To što je pristala da sudi u "The Voice" bila je poslednja kap, jer joj je cela 2014. godina zbog toga prebukirana. Andres je shvatio da se gotovo uopšte neće viđati zbog emisije, promocije novog CDa i svetske turneje. Iako je raskid bio uzajaman, Kajli nije uverena da je to prava odluka.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti