Slavica Ćukteraš: Spremna za venčanje

Slavica Ćukteraš: Spremna za venčanje

Autor: | 20/10/2013

0


Bivša „Zvezda Granda“ Slavica Ćukteraš odlučila je da se u dvadeset osmoj godini krsti. Ovaj sveti čin folk pevačica obavila je u crkvi „Sveti Vasilije Ostroški“ na Bežanijskoj kosi. Tom prilikom zgodna brineta ponela je crnu suknju, malo iznad kolena, i rolku iste boje. Izgledala je smireno i jedva je čekala da počne služba kojom je trebalo da pristupi svetoj hrišćanskoj zajednici. Uz popularnu pevačicu tog dana bile su njena majka Ljiljana, koja je došla iz Šapca, kao i najuži krug prijatelja. Slavičina kuma na ovom svetom činu bila je njena dobra drugarica Dalija.
Na početku obreda krštenja Slavica je bila više nego ozbiljna. Kada ju je sveštenik zamolio da skine čizme i pomeri rolkragnu kako bi je umio svetom vodicom na pulsnim tačkama, zgodna dvadesetosmogodišnjakinja nije odolela da se ne nasmeje. Na nju je radosno delovao i trenutak kada ju je sveštenik tri puta po glavi polio svetom vodom, posle čega joj je čelo miropomazao uljem. Da se ne bi prehladila, kuma Dalija ju je brzo ogrnula belim platnom. Vidno raspoložena, Slavica je uživala u obredu. Posle ceremonije krštenja, ona je goste pozvala da joj se pridruže na svečanom ručku u restoranu „Institucija“. U medijima se pominjalo da se lepa pevačica „Granda“ na ovaj korak odlučila kako bi mogla da upriliči crkveno venčanje sa svojim novim izabranikom, sa kojim se nedavno i verila. Reč je o Vladi Avramovu, tridesetčetvorogodišnjem golmanu italijanskog fudbalskog kluba „Kaljari“, koji zbog sportskih obaveza nije mogao da prisustvuje krštenju svoje verenice. Za magazin „Hello!“ Slavica Ćukteraš iznela je svoje utiske posle krštenja i objasnila zbog čega je baš sada rešila da se krsti.
- Divno se osećam posle obavljenog čina krštenja - oduševljeno kaže za „Hello!“ Slavica, uverena da će joj sada sve krenuti nabolje.
- Posle krštenja osećam spokojstvo. Gotovo svi moji prijatelji su me posle krštenja pitali da li se sada osećam blaženo, a ja sam im u šali odgovarala da sačekaju da prođe bar četrdeset osam sati, pa ću im odgovoriti. Divno se osećam. Želim ovom prikom da naglasim da o svom krštenju razmišljam već nekoliko godina i da se nisam krstila zbog budućeg venčanja, kako su mediji pisali. Jednostavno, do sada mi se nije ukazala prava prilika da to i učinim. Kumstvo sa drugaricom Dalijom odavno je bilo ugovoreno, a moje krštenje smo ubrzali, jer bih ja za dve nedelje trebalo da krstim Dalijino dete. Pošto ne mogu da mu budem kuma ukoliko nisam krštena, bilo je neophodno da ja prva to učinim - iskrena je folk zvezda koja je neposredno pre svoje veridbe sa Vladom Avramovim raskinula četvorogodišnju vezu sa bivšim partnerom Stefanom Tanaskovićem. Pošto je sa slavnim golmanom kluba „Kaljari“ veoma brzo doživela snažne emocije, njih dvoje sve češće pričaju o svadbi koja bi, ako sve bude išlo po planu, trebalo da se desi vrlo brzo u jednom od prestižnih italijanskih restorana. Venčanju će prisustvovati njihovi bliski prijatelji i članovi porodice. Pošto Slavica trenutno boravi kod verenika u Italiji, ne bi čudilo da se u Beograd vrati sa burmom na ruci i time sve iznenadi, baš kao što je učinila kada se verila u tajnosti.

Piše: Jelena Popović, Life Content
Foto: „Naše novine“

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin