Isidora Bjelica: Novom kolumnom želim da pomognem ljudima u borbi protiv kancera

Isidora Bjelica: Novom kolumnom želim da pomognem ljudima u borbi protiv kancera

Autor: | 21/10/2013

0

Isidora Bjelica počinje da piše svoju novu kolumnu, pod nezivom "Spas duše i tela", a koju će njeni verni čitatelji moći da prate na portalu Dobar život. Tim povodom, juče je književnica potpisala ugovor o saradnji sa vlasnicom portala Natalijom Dević. Ugovor je uz svečanost potpisan na posedu Temet vinarije u Lozoviku.
- Dobar život, magazin za kulturu i umetnost življenja, opredelio se da promoviše prave vrednosti i podiže kulturu na lifestyle nivo, jer verujemo da kultura jedino to i zaslužuje. Naša najveća dragocenost u ovom trenutku su vrhunski autori. Upravo iz tog razloga, radujemo se Isidori Bjelici, zajedno sa našim čitaocima - rekla je Natalija, pozdravljajući mnogobrojne zvanice i predstavnike medija koji su prisustvovali potpisivanju.
- Kolumnom "Spas duše i tela" koju ću objavljivati na portalu Dobar život, želim da svoje iskustvo oporavka od kancera prenesem i zdravima i bolesnima, onima koje je bolest dovela u slično iskušenje, i onima koji žele da je preduprede. Davaću i recepte, i praktične savete za detoks tela, ali i emotivni detoks, koji nam je svima tako preko potreban u vremenu stresa i emotivne nestabilnosti u kojima živimo - otkrila je Isidora Bjelica.
Goste je pozdravio i Nebojša Aleksić, vlasnik Temet vinarije, i Isidori i Nataliji poželeo uspešnu saradnju.

Tekst: Life Content
Izvor: dobarzivot.com

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: isidora bjelica