Ana Ivanović i Ivan Paunić: Fizioterapeut "krivac" za ljubav

Ana Ivanović i Ivan Paunić: Fizioterapeut "krivac" za ljubav

Autor: | 22/10/2013

0

Nedavno je procurila informacija da su Ana Ivanović i Ivan Paunić u emotivnoj vezi, što su nam najpre nagovestile poruke koje je košarkaš ostavljao na svom Tviter profilu za vreme Aninih mečeva, a nedugo potom stigla je i zvanična potvrda zaljubljenog para.
- Uživamo, podržavamo se međusobno i to je dovoljno za sada -
kratko, ali jasno rekao je košarkaš Fuenlabrade.
Kako Bilc saznaje najzaslužniji za novu ljubav Ane Ivanović je fizioteraeut koji radi s njom, ali i s mladim košarkašem. Ana i Ivan su se zvanično upoznali pre malo više od mesec dana preko fizioterapeuta u jednoj novobeogradskoj ambulanti. Odmah su otpočeli vezu i dok je Ana uspela da ne otkrije previše, Paunić je bio otvoreniji. On je trenutno u Španiji, gde igra i živi u Madridu. Zanimljivo je da Ana ima kuću u Španiji, pa će se možda tokom njene pauze između turnira i naći tamo.
Teniserka je nedavno izjavila kako joj je najveća želja da osnuje porodicu i da na vreme dobije decu. S druge strane, Ivan važi za svojevrsnog zavodnika, kako na sportskoj tako i na džet-set sceni. Pre Ivanovićeve zabavljao sa starletom Stanijom, a puno se pričalo da je bio i sa pevačicom Milicom Pavlović. Takođe, još na početku karijere bio je u vezi sa odbojkašicom Aleksandrom Crnčević.
Ana je nedavno raskinula vezu sa Markom Stilitanom, dobrim prijateljem Novaka Đokovića.

Autor: Life Content

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još