Marko Jarić: Mnogo razloga za sreću

Marko Jarić: Mnogo razloga za sreću

Autor: | 22/10/2013

0

Košarkaš Marko Jarić potpisao je jednomesečni ugovor sa "Bruklin Netsima" iz Njujorka i nada se da će ga produžiti, što mu je bio jedan od povoda za slavlje. Drugi razlog za radost bila je proslava njegovog trideset petog rođendana, koji su mu posebno ulepšale kćerke Sijena i Valentina, uputivši mu divne želje, dok ga je supruga Adrijana Lima, kao i svake godine, obradovala zanimljivim poklonom.
Osim što je ponosan na suprugu koja je godinama uspešna u svetu modne industrije, drago mu je što se i njegova sestra Tamara vinula u svet mode. Naime, ona se već nekoliko godina bavi dizajnom odeće i svoju kolekciju predstavila je u San Francisku, gde živi. Talentovana kreatorka izrazila je želju da svoje modele za predstojeće proleće-leto prezentuje i publici u Beogradu, pa će biti jedan od učesnika naredne beogradske "Nedelje mode“.
- Potrudiću se da uklopim obaveze i prisustvujem Tamarinoj reviji u Beogradu, ali sve zavisi od poslovnih obaveza koje imam u novom klubu, kao i od toga da li ćemo produžiti ugovor - iskren je Marko Jarić.

Piše: Jelena Vlahović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin