Dženifer Lopez: Kritikovali su moj izgled na početku karijere

Dženifer Lopez: Kritikovali su moj izgled na početku karijere

Autor: | 22/10/2013

0

Dženifer Lopez koja svojim oblinama mami uzdahe, ispričala je da je dobijala kritike na račun svog izgleda na početki karijere. U intervjuu za zimsko izdanje magazina "Cosmopolitan Latinas", ona se prisetila dana kada se tek probijala u svet šoubiznisa, i njene u sitkomu "In Living Colour".
- Kada sam počinjala na televiziji, ljudi, pa čak i moj tadašnji menadžer, govorili su mi da moram da se menjam. Ali morate da se usprotivite i kažete: "Ništa nije pogrešno u vezi sa mnom, mojim telom ili onim što jesam, ti si taj koji je problem!" A kada zaista verujete u to, odjednom će i drugi ljudi početi da veruju - istakla je pevačica.
Džej Lo, koja ima petogodišnje blizance Maksa i Em sa bivšim suprugom Markom Antonijem, odrasla je u Bronksu, u Njujorku, sa svojim roditeljima koji su poreklom iz Portorika. Ona kaže da joj je vaspitanje dalo samopouzdanje i ponos u pogledu svog izgleda i nasleđa.
- U ranom detinjstvu porodica je učinila da zavolim ono što jesam i kako izgledam. Moje telo nije bilo neobično u mom kraju. Volim familiju među kojom sam odrasla, snagu, strast i srdačnost koju nudimo, kao i način na koji sam vaspitana i jaku ljubav koju pokazujemo.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin