Jelena Tomašević: Nezaboravan provod u Barseloni

Jelena Tomašević: Nezaboravan provod u Barseloni

Autor: | 25/10/2013

0

Pevačica Jelena Tomašević-Bosiljčić nedavno se vratila iz Barselone, gde je kao predstavnik Srbije nastupila na VIII kongresu fanova Evrovizije. Na pres konferenciji, koja je zamišljena kao otvorena tribina na temu Evrovizije, Jelena je odgovarala na pitanja fanova, razgovarala o svom iskustvu u vezi sa ovim festivalom i planovima za budućnost. Pesmu "Oro" otpevala je na španskom jeziku, a na insistiranje publike izvela je i srpsku izvornu pesmu "Gde si bilo jare moje".
- Najveće iznenađenje za mene je bilo kada je posle otpevane strofe pesme "Melanholija", iz gledališta na binu izašao Rafael Artesero, kompozitor moje pesme. Nisam ni znala da je prisutan. Poklonio mi je moj portret, koji je sam naslikao. Vrlo je izvesno da ću saradnju sa ovim priznatim umetnikom nastaviti - rekla je Jelena.
U Barseloni je snimila spot za novu pesmu Darka Dimitrova, koji će premijerno biti prikazan u novembru. Do tada su svi koje žele da Jelenu čuju uzivo, dobrodošli na njen nastup 31.oktobra u beogradskom klubu Kasina.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti