Stanija Dobrojević: Moja ljubav prema Filipu se ne dovodi u pitanje

Stanija Dobrojević: Moja ljubav prema Filipu se ne dovodi u pitanje

Autor: | 25/10/2013

0

Posle jednomesečnog boravka u Sjedinjenim Američkim Državama, učesnica rijalitija "Farma" Stanija Dobrojević vraća se u Srbiju kako bi diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu, ali i da bi bila pored svog partnera, manekena Filipa Panajotovića, sa kojim je posle mnogobrojnih razmirica ponovo u skladnoj vezi. Atraktivna brineta veoma je uzbuđena zbog ponovnog susreta sa svojim momkom, jer je razdvojenost samo rasplamsala njihova osećanja, u koja su u jednom trenutku posumnjali.
- Bez obzira na povremene razmirice koje smo nas dvoje imali, moja ljubav prema Filipu se nikada ne dovodi u pitanje. Uvek sam srećna kada posle boravka u Americi dođem u Srbiju, ali ovog puta uzbuđenje je još veće jer ću posle mesec dana videti svog partnera, koji mi je najviše nedostajao. Zbog naše ljubavi odlučila sam da promenim sve poslovne planove i da tek na proleće počnem ponovo da radim u "obećanoj zemlji", kako bi ostavila dovoljno prostora da se pripremimo za zajednički odlazak u Atlantik Siti - počinje Stanija priču za "Hello!".
- Dok smo bili razdvojeni često smo dugo razgovarali o svemu što nas je mučilo i zato su naša osećanja postala još jača. Bez obzira na to što nismo bili na istom kontinentu, stalno smo bili u kontaktu preko "Skajpa". Čak smo zajedno, i pored vremenske razlike, odlazili na spavanje i budili se. To je valjda znak prave ljubavi - ističe Dobrojevićeva.
Boravak u Srbiji rijaliti zvezda iskoristiće da bi diplomirala ekonomiju, a po okončanju studija planira da napravi žurku za pamćenje.
- Bila sam uzoran student i sve ispite sam davala u predroku kako bih preko leta išla na studentski program u Ameriku. Zato sam na kraju studiranja rekla sebi da fakultet i diplomski mogu da čekaju i da bi trebalo da uzmem sve što mi život pruža, a što je svojstveno mojim godinama. Zato sam radila u Americi, proputovala svet, fotografisala se za naslovne strane prestižnih magazina, stigla u Holivud do Hju Hernefa, postala poznata u Srbiji. Tako da sam svoje lične hirove ostvarila, i sada mogu da se smirim. Diplomski je ostao da čeka, ali tako sam želela i u tome nisam pogrešila. Doduše, planirala sam da privedem studije kraju još pre dve godine, ali sam tada učestvovala u rijalitiju "Survivor", a potom je usledio poziv za "Farmu". Sada definitivno želim diplomu - tvrdi učesnica prošlog serijala "Farme".
- Fakultetska diploma će mi mnogo značiti za dobijanje boljih poslova u Americi, jer su mi menadžeri više puta skrenuli pažnju na to da imam odličnu komunikaciju sa klijentima, ali mi nedostaje obrazovanje. Sada ću i to imati. I članovi moje familije će biti presrećni, jer šta god da uradim oni mi kažu da mi je džaba kada nemam diplomu. Po okončanju studija planiram da napravim žurku za pamćenje, koja će sigurno biti veća i od moje svadbe - tvrdi Stanija.
Sigurna je da nju i Filipa očekuje blistava budućnost u "obećanoj zemlji" i drago joj je što je on prihvatio njenu ideju da se zajedno odsele iz Srbije.
- Mislim da ćemo biti srećniji, uspešniji i opušteniji tamo, a u Srbiju ćemo dolaziti kada nam to obaveze budu dozvoljavale - zaključuje Dobrojevićeva.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti