Kim Kardašijan: Insistira na predbračnom ugovoru

Kim Kardašijan: Insistira na predbračnom ugovoru

Autor: | 26/10/2013

0

Otkako je objavljeno da su se Kim Kardašijan i Kanje Vest verili, javnost s nestrpljenjem iščekuje dan kada će slavni par izgovoriti sudbonosno "da". Ipak, pre nego što se to desi, njih dvoje su odlučili da osiguraju svoja bogatstva tako što će potpisati predbračni ugovor. Prema pisanju portala "TMZ", Kim je bila ta koja je inicirala ovu ideju jer ju je njen pokojni otac, advokat Robert Kardašijan, uvek savetovao da bude odgovorna kada je o novcu reč. Kimino bogatstvo procenjuje se na 40 miliona dolara, dok je njen budući suprug navodno do sada zaradio 90 miliona, a uprkos odluci da odvoje svoje imetke, par planira da otvori i zajednički račun kojim će regulisati kućne troškove.
I dok Kim razmišlja o finansijama, Kanje se trudi da osmisli detalje predstojećeg venčanja kako bi nadmašio raskošnu prosidbu koju je organizovao. Naime, izvori tvrde da slavni reper planira da napiše zavete u stihu koje će izgovoriti pred oltarom.
- Ovo mu je veoma važno i on želi da bude siguran da će se sve odigrati onako kako on želi. Već je počeo da piše zavete, toliko ozbiljno to shvata. To neće biti nimalo otrcano, već će da napiše ono što mu je na srcu, i biće u stihu - otkrio je izvor za "Hollywood Life".

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti