Boris Milivojević: Pobednik treće epizode šoua "Tvoje lice zvuči poznato"

Boris Milivojević: Pobednik treće epizode šoua "Tvoje lice zvuči poznato"

Autor: | 27/10/2013

0

Boris Milivojević bio je jedini takmičar koji večeras glumi ženu. Zaigrao je u brzom ritmu, u haljini sa resama i cipelama sa visokim potpeticama u prepoznatljivom maniru Tine Tarner. Hit "Rolling on the river" zvučao je odlično u Borisovom izvođenju, pa ga je žiri pohvalio.
- Briljirao si i bio si seksi - rekao je Ivan Ivanović koji je primetio da je glumac nosio iste cipele kao i Knez u prošloj emisiji, dok je Miroslav Ilić primetio da se glumac čak i izdepilirao.

Sara Jovanović, koja je i sama bila predstavnica Srbije na Evrosongu, izvela je numeru Milana Stankovića "Ovo je Balkan".
- Teško je kad žena imitira muškarca, ali ti si uspela da dostigneš taj nivo muškosti Milana Stankovića - našalio se Ivan, dok je Katarina odala priznanje Sari za trud i scenski izraz.

Numeru "Sve će to mila moja..." Željka Bebeka večeras je otpevao Željko Šašić. Njegovoj transformaciji doprineli su detalji kao tršava perika, zvoncare i šal, pa čak i Goran Bregović. Šašić je priznao da se najviše trudio da iskopira Bebokov specifičan "pesak u glasu". Miroslava Ilića je nastup toliko oduševio da je unapred najavio da će 12 poena dodeliti Šašiću.

Prošlonedeljna pobednica Ana Kokić izgledala je skoro identično kao korejski reper Saj kog je imitirala. Izvela je njegov hit "Gentleman", uključujući i komplikovan tekst. Katarina i Marija su pohvalile njenu moć transformacije, a posebno su istakle da je do tančina skinula Sajevo držanje glave i pućenje usana, dok je Ivan dodao da mu Ana sa Sajevom maskom najviše liči na Mariju Šerifović.

Poznatu baladu "Nedelja" Džeja Ramadanovskog večeras je u emsiji "Tvoje lice zvuči poznato" izvela je Goca Tržan, koja je na licu imala punu masku. Ivanu Ivanoviću nije promakla prilika za britak komentar, pa je izjavio da Goca "više liči na iskvarcovanog Mišu Janketića". Miroslav Ilić je pevačici odao priznanje što se uhvatila u koštac sa takvom imitacijom, ali i naglasio da njemu više liči na Šabana Šaulića!

Za razliku od prve dve epizode, u kojima je imala seksi uloge, Tamara Dragičević je večeras nastupila kao muškarac. Tačnije, kao Redfu iz sastava LMFAO. Pevajući "I'm sexy and I know it" izvela je striptiz praćena plesačicama. Na kraju se na scenu popela i voditeljka Marija Kilibarda.

Specijalni gost ovoga puta je Miroslav Ilić, a njega je imitirao Aleksa Jelić. On je otpevao "Polomiću čaše od kristala" oblizujući se baš kao "Slavuj iz Mrčajevaca". Miroslav je izjavio da nije ni slutio da je bilo kome zanimljiv za imitaciju. Marija Mihajlović je dodala da je zapanjuje Aleksina moć transfromacije i to što posebnu pažnju pridaje detaljima.

Sneki i Skaj Vikler su u duetu otpevali pesmu "I dalje me žele", koju u originalu izvode Ajs Nigrutin i Gru. Ovo je prvi put da su se na bini istovremeno našla dva takmičara. Sneki je ušla u ulogu repera, pa je skinula i njegove grimase. Vikler je poručio svom kolegi Nigrutinu da će ga Sneki menjati kad god kasni na nastupe, a žiri je uputio pohvale na račun oba takmičara.

Treća epizoda je počela imitacijom Džibonija koju je priredio Knez. Sa ribarskom kapicom na glavi, baš kao u spotu, pevač je bez muke izveo jedan od hitova svog kolege. Iako je on bio zadovoljan nastupom, žiriju se više dopao kao Josipa Lisac u prošloj epizodi.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin