Oven Vilson i Karolin Lindkvist: Odgajaćemo naše dete kao prijatelji

Oven Vilson i Karolin Lindkvist: Odgajaćemo naše dete kao prijatelji

Autor: | 30/10/2013

0

FIlmska zvezda Oven Vilson i fitnes guru Karolin Lindkvist odlučili su da zajedno podignu dete koje čekaju, iako nisu u vezi. Kao što je prethodno objavljeno, 44-godišnji glumac i tri godline mlađa Karolin, koji su dugogodišnji prijatelji, postaće roditelji, a lepa Šveđanka sada je po prvi put progovorila o svojoj trudnoći, te otkrila da ona i Oven nikada nisu imali ozbiljnu vezu, ali da su oboje želeli dete, pa su se dogovorili da to zajedno urade.
- Oven i ja samo odlučili da imamo dete iako nismo u vezi. Ni ne planiramo da započnemo vezu - rekla je ona, te dodala da je u šestom mesecu trudnoće.
- Mi smo dvoje bliskih prijatelja koji će zajedno da imaju dete. Radujemo se tome i jedva čekamo da se beba rodi krajem januara.
Karolin je demantovala tvrdnje da je Ovena upoznala kada ju je angažovao za njegovog ličnog trenera, ističući da on nikada nije bio njen klijent, te da su se upoznali 2007. godine, ubrzo nakon što je raskinuo vezu sa glumicom Kejt Hadson. Ona je negirala i da je sa Ovenom prevarila svog supruga, plastičnog hirirga Ritua Čopru u maju, pre nego što je podnela papire za razvod braka.
Ovenu će ovo biti drugo dete, pošto sa bivšom devojkom Džejd Duel ima dvogodišnjeg sina Roberta Forda Vilsona.

Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još