Kajli Minog: Muzika kao uteha nakon raskida

Kajli Minog: Muzika kao uteha nakon raskida

Autor: | 30/10/2013

0

Australijska pop zvezda Kajli Minog okončala je petogodišnju ljubavnu romansu sa španskim modelom Andresom Velenkosom. Kao jedan od glavnih razloga njihovog rastanka navodi se preopterećenost poslom i pritisak koji on nosi, kome su u poslednje vreme oboje bili izloženi. Iako je na zabavi povodom četiri godine od početka romanse Kajli izjavila da je španski lepotan njen princ za ceo život, sa kojim što pre želi da se ostvari u ulozi majke, ispostavilo se da on ipak nije ispunio njena očekivanja. I dok je svetska javnost sa velikim uzbuđenjem čekala dan kada će se jedan od najpopularnijih parova na svetu konačno venčati, usledio je raskid.
- Istina je da su Kajli Minog i Andres Velenkoso raskinuli posle pet godina veze. Njih dvoje više ne žive zajedno, odvojeni su, a odluka da prekinu vezu bila je obostrana. Oni su ostali bliski prijatelji. Bitno je da napomenem da njihovu sreću nije pokvarila treća osoba - izjavio je Kajlin portparol za štampu.
S druge strane, blizak prijatelj popularnog para navodi da je glavni uzrok njihovog rastanka i emotivnog udaljavanja, na prvom mestu, preterani angažman popularne pevačice na snimanju njenog dvanaestog albuma.
- Kajli i Andres nisu provodili mnogo vremena zajedno jer je ona bila vezana za studio u Los Anđelesu, pošto je radila na novom albumu, a za to vreme on je dosta putovao pokušavajući da sebi obezbedi karijeru. Onog trenutka kada je Kajli prihvatila angažman u šou-programu "The Voice" u Velikoj Britaniji, bilo je očigledno da njihova veza neće moći dugo još da funkcioniše. Bilo je jasno da im je u tom momentu karijera bila važnija od ljubavi. Poslednji put su se u javnosti zajedno pojavili krajem avgusta - izjavio je njihov blizak prijatelj za magazin "Sun".
Španski maneken trenutno boravi u Americi, gde pokušava da ostvari glumačku karijeru. S druge strane, Kajli Minog, koja se pre nekoliko godina uspešno izborila sa rakom dojke, trenutno boravi u Velikoj Britaniji, gde ima priliku da kao sudija učestvuje u rijalitiju "The Voice". Mada prijatelji poznate četrdesetpetogodišnje pevačice tvrde da je ona posle rastanka od bivšeg partnera potpuno "slomljena", u javnosti Kajli deluje veoma srećno.
- Veoma sam uzbuđena što sam deo jednog velikog muzičkog šou-programa. Mnogo mi se sviđa koncept ove emisije. Potraga za novim pevačkim zvezdama veoma je važan segment muzičke industrije, a upravo šou "The Voice" izuzetno nam pomaže u tom poslu - izjavila je australijska muzička zvezda.
Kajli i Andres počeli su da se zabavljaju 2008. godine kada su se upoznali na snimanju reklame za njen parfem. Njihova ljubav se brzo rasplamsala i pop pevačica je tom prilikom izjavila:
- Nedavno sam shvatila da još mogu da budem srećna. Kada raskineš dugu vezu, moraš da se zapitaš: "Da li ja to mogu ponovo?" Andres je jedan od onih ljudi koji uvek znaju šta da urade u datom trenutku. On je uvek smiren, dok ja imam trenutke nervoze.
Zgodna pevačica je pre romanse sa zgodnim Špancem bila u vezi sa francuskim lepotanom Olivijeom Martinezom, sadašnjim suprugom glumice Hale Beri.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti