Pi Didi: Vredno radi na filmskoj karijeri

Pi Didi: Vredno radi na filmskoj karijeri

Autor: | 30/10/2013

0

Pi Didi želi da postane filmska zvezda. Popularni reper planira da započne karijeru u Holivudu i da bude glavni glumac i producent u rimejku gangsterskog filma iz 1990. godine, "Kralj Njujorka". Četrdesetogodišnja zvezda, čije je pravo ima Šon Kombs, udružio je snage sa rediteljem i producentom Brajanom Grejzerom, poznatom po filmu "Blistavi um", za koji je nagrađen i Oskarom, kako bi uradili rimejk popularnog filma u kojem su glumili Kristofer Voken, Lorens Fišburn i Vesli Snajps.
- Šon već dve godine razmišlja o tome da uradi rimejk ovog filma. Radi se o kultnom klasiku i biće sjajno ponovo ga uraditi. Naša verzija neće biti potpuno ista, ali će stvoriti isti gangsterski osećaj - rekao je izvor blizak produkciji, te dodao da će uloga u ovom filmu savršeno odgovarati reperu.
"Kralj Njujorka" je mračna drama koja prati nekadašnjeg trgovca narkoticima, koji odlučuje da postane moderni Robin Hud i da svoju zaradu donira siromašnim stanovnicima Njujorka.
Pi Didi prethodno je imao uloge u filmovima "Bal monstruma", "Get Him to the Greek" i "Made", a naredne godine pojaviće se i u ostvarenjima "Muppets Most Wanted" i "Draft Day".

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti