Kim Kardašijan: Smršala sam 20 kilograma nakon porođaja

Kim Kardašijan: Smršala sam 20 kilograma nakon porođaja

Autor: | 31/10/2013

0

Kim Kardašijan gostovala je sinoć u emisiji slavnog američkog voditelja Džeja Lenoa i tom prilikom otkrila da je zahvaljujući dijeti i vežbama nakon porođaja uspela da smrša preko 20 kilograma.
- Danas sam stala na vagu i ona je pokazala da imam preko 20 kilograma manje. Jako sam uzbuđena zbog toga - rekla je rijaliti zvezda, koja je sa Kanjeom Vestom u junu dobila kćerkicu Nort, te dodala:
- Mogu slobodno da kažem da je to bio najveći izazov u mom životu.
Kako je ranije otkrila, ona je smršala uz pomoć Atkinsonove dijete, a sada je dodala da je izabrala takav režim ishrane jer je pomogao i njenom pokojnom ocu Robu tokom njegovih studentskih dana. Kim je rekla da su je veoma bolele kritike koje je dobijala tokom trudnoće, na račun njenog izgleda i viška kilograma.
- To je povredilo moju dušu. Promenilo je moje ponašanje u javnosti. Pokušala sam da živim privatnijim životom.
Rijaliti zvezda objavila je da je tokom trudnoće bila naduta zbog preeklampsije, opasnog stanja koje povećava krvni pritisak, što je i dovelo do toga da se porodi pet nedelja pre termina.
- To je bio uzrok nadutosti, a tada nisam znala šta se dešava.
Kim i Kanje su se nakon rođenja kćerke neko vreme krili od medija, ali ona je sada rekla da je jednostavno želela da provede vreme sa porodicom.
- Jednostavno sam htela da budem sa njom. To je bio jedini period u životu kada sam mogla da uzmem slobodne dane i da provodim vreme sa porodicom, sa njim i bebom. Oboje smo uzeli porodiljsko - istakla je ona, te dodala da je veče kada ju je Kanje zaprosio bilo najlepše u njenom životu.
- Veoma sam srećna. Prosidba je bila najmagičnije veče u mom žuvotu. Mislila sam da samo idemo na večeru za moj rođendan. Rekao mi je da zatvorim oči i pokrio ih je. Mislila sam da ću pasti a on mi je pomagao da izađem iz automobila. On je takav da je morao da uradi nešto ludo za moj rođendan. Počeli su da sviraju moju omiljenu pesmu od Lane Del Rej, "Young and Beautiful", pomislila sam da je doveo Lanu da mi peva za rođendan. Mislila sam da je to rođendansko iznenađenje. Ali, ona se nije pojavila a on je klekao na koleno. Sve vreme sam se tresla. Na velikom semaforu pisalo je "Molim te, udaj se za mene". Rekla sam da - ispričala je Kim.
Srećni par još uvek nije imao priliku da razgovara o venčanju, ali ona kaže da je vrlo verovatno da će biti održano u Evropi, te dodaje da će dozvoliti svom budućem suprugu da uradi šta god želi. Nadaju se da će to biti narednog leta, ali još uvek ništa nije sigurno.
Kim je govorila i o svojoj kćerkici, koju zove nadimkom Nori.
- Ona nikada ne plače. Ona je savršeni mali anđeo. Nadam se da će kada poraste biti pametna i imati stav poput njenog oca - rekla je ona i potvrdila da će uzeti prezime svog budućeg supruga.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti