Liberti Ros: Progovorila o prevari bivšeg supruga Ruperta Sandersa

Liberti Ros: Progovorila o prevari bivšeg supruga Ruperta Sandersa

Autor: | 31/10/2013

0

Liberti Ros otvoreno je progovorila o bolnom trenutku kada je saznala da ju je suprug Rupert Sanders prevario sa glumicom Kristen Stjuart. Tridesetpetogodišnja manekenka i glumica ostavila je Sandersa pošto su objavljene fotografije sa snimanja filma "Snežana i lovac" na kojima ljubi Kristen, koja je tada bila u vezi sa Robertom Patinsonom.
Liberti, koja se takođe pojavljivala u tom filmu, priznala je da ju je to saznanje veoma zabolelo.
- Ne mogu rečima da opišem ono kroz šta smo prošli. Ali mislim da nešto uvek mora potpuno da umre da bi se desilo ponovno rađanje. I smatram da sw to meni desilo - rekla je ona za "Vanity Fair", te dodala:
- Bilo je užasno. Najgori osećaj na svetu.
Liberti, koja sa Rupertom ima dvoje dece, sina Tenisona i kćerku Skajlu, kaže da joj je bilo teško da stavi tačku na njihov brak, ali da nije videla drugi izlaz.
- Nisam osoba koja lako odustaje. Uradila sam sve što je u mojoj moći da budem savršena žena i majka i da podržavam svog muža. Ali nisam imala ništa više da dam.
Ona je otkrila da joj je Rupert rekao za fotografije pre nego što su one objavljene u medijima, te da se tada trudila da ostane jaka, da preživi ovaj teški period, i da se fokusira na to kako će njegova dela da utiču na porodicu. Otkako je podnela zahtev za razvod od režisera, Liberti je u vezi sa biznismenom Džimijem Lovinom.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin