Demi Mur i Ešton Kučer: Konačno ozvaničili razvod

Demi Mur i Ešton Kučer: Konačno ozvaničili razvod

Autor: | 31/10/2013

0

Demi Mur (50) i Ešton Kučer (35) konačno su potpisali papire za razvod braka. Nekadašnji par, koji se rastao u novembru 2011. godine, navodno su uspeli da se dogovore oko podele imovine nakon skoro dve godine bitke na sudu.
- Ešton i Demi konačno su potpisalo sporazum o razvodu. Uskoro će dokumentaciju podneti sudu kako bi i formalno okončali brak - otkrio je izvor za "New York Post".
Nekadašnji supružnici još otkako su se rastali vodili su bitku oko finansija, pošto je Demi zahtevala alimentaciju od svog bivšeg supruga, koji je postao jedan od najplaćenijih televizijskih glumaca otkako se pridružio postavi serije "Dva i po muškarca" 2011. godine. Ona je uz to smatrala da zaslužuje deo Eštonove zarade od njegove investicione kompanije, koja navodno vredi 100 miliona dolara.
- Advokati obe strane dugo su pregovarali oko finansija, tačnije o tome koliko on duguje njoj za njihob brak. Konačno su postigli dogovor koji je prihvatljiv za obe strane - dodaje izvor, koji nije otkrio detalje ovog ugovora.
Demi i Ešton počeli su da se zabavljaju 2003. godine, a venčali su se dve godine kasnije. Veruje se da je uzrok razvoda Eštonovo neverstvo.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti