Sajmon Kauel: Napušta američki "X Factor"?

Sajmon Kauel: Napušta američki "X Factor"?

Autor: | 01/11/2013

0

Sajmon Kauel navodno planira da napusti mesto sudije u američkoj verziji takmičarskog šoua "X Factor". Pedesetčetvorogodišnji medijski mogul i kreator ovog rijalitija zbog pada gledanosti ostaviće upražnjeno mesto u žiriju, pišu američki mediji. Pad gledanosti najverovatnije će uticati i na budžet šoua, što znači da će se Sajmon vratiti na mesto sudije u britanskoj verziji emisije.
- Svi govore da je to kraj "X Factora", ali to nije slučaj. Istina je da je gledanost opala ali je šou i dalje popularan među mlađom publikom, ali ako se bude planirala naredna sezona, to će značiti manji budžet. Ako Sajmon ode, to bi značilo da bi mogli da dovedu jeftinijeg sudiju, a on bi dobio priliku da se brati u britanski "X Factor" - otkrio je izvor blizak produkciji.
Trenutno se u SAD emituje treća sezona šoua, u kojoj će dobitnik biti nagrađen milionom dolara i ugovorom sa Kauelovom izdavačkom kućom "Syco", a pobednici prethodnih sezona dobijali su po pet miliona dolara. Sajmon, koji očekuje svoje prvo dete sa Njujorčankom Loren Silverman, trenutno je u žiriju zajedno sa Demi Lovato, Keli Rouland i Paulinom Rubio.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Sajmon Kauel

Najnovije vesti