Leonardo Dikaprio: Romansa sa brazilskom lepoticom

Leonardo Dikaprio: Romansa sa brazilskom lepoticom

Autor: | 01/11/2013

0

Tek što je pre mesec dana okončao romansu sa anđelom "Victoria's Secret" Toni Garn, junak filma "Veliki Getsbi", glumac Leonadro Dikaprio, ponovo se opredelio za lepoticu sa modne piste. Dvadesetčetvorogodišnja mis Sao Paula Kat Tores, uzbuđena zbog romanse sa popularnim glumcem, svetskim medijima obelodanila je da je sa njim u vezi. Iako je znala da holivudski zavodnik ne podnosi publicitet i fotoreportere, koji ga saleću na svakom koraku, pohvalila se medijima da joj je Leonardo novi partner.
- Leo i ja upoznali smo se u Kanu. Boravili smo u istom hotelu za vreme filmskog festivala. Leo je sjajan muškarac, ali dogovorili smo se da u javnosti ne govorimo o našoj vezi. Ne znam kako su nas paparaci uopšte "uslikali" zajedno, jer smo se sve vreme krili. On ne voli da izlazi u šetnju jer ga fanovi konstantno opsedaju i traže da se fotografiše sa njima - izjavila je brazilska lepotica, ne obazirući se na to što slavni glumac ne voli eksponiranje privatnog života u javnosti.
On povodom toga nije davao nikakve izjave. Nedavno je viđen u Njujorku kako sam uživa u opuštenoj vožnji biciklom. Poznato je da pokušava da vodi normalan život, jer ne voli status zvezde koji ima.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin