Kortni Stoden i Dag Hačinson: Kraj kontroverznog braka

Kortni Stoden i Dag Hačinson: Kraj kontroverznog braka

Autor: | 03/11/2013

0

Kortni Stoden i Dag Hačinson više nisu zajedno. Devetnaestogodišnja rijaliti zvezda navodno je odlučila da okonča svoj kontroverzni brak sa glumcem koji je od nje stariji 35 godina.
- Kortni je odlučila da stave tačku na brak. Završila je sa njim i srce joj je slomljeno - rekao je izvor za "RadarOnline". te dodao:
- Dag je znao da je ovaj brak rizičan, ali je iskreno voleo Kortni i nije znao koliko će njegov život da se promeni nakon što se venčaju.
Kortni i Dag zajedno su se pojavljivali u rijalitiju "Couples Therapy", a kako tvrde izvori, jedan od razloga za Kortninu odluku bio je taj što je shvatila da može da postigne uspeh i bez supruga, pošto se pojavila u britanskom šouu "Celebrity Big Brother".
Pedesettrogodišnji Dag oženio je Kortni 2011, kada je ona imala samo 16 godina, uz dozvolu njenih roditelja. Upoznali su se kada se ona prijavila na njegove časove glume. Dag je jednom prilikom rekao da je mnogo toga rizikovao zbog ovog braka, pošto ga je napustio dugogodišnji agent, porodica ga se odrekla, a dobijao je i pretnje smrću.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: kraj braka

Najnovije vesti