Džud Lou: Više se govori o mom privatnom životu nego o mojoj karijeri

Džud Lou: Više se govori o mom privatnom životu nego o mojoj karijeri

Autor: | 04/11/2013

0

Džud Lou kaže da mu je dosadilo to što se više govori o njegovom privatnom životu nego o njegovoj karijeri. Četrdesetogodišnji glumac, koji je ranije bio veren koleginicom Sijenom Miler, ima četvoro dece sa bivšom suprugom Sejdi Frost, i kćerku sa američkom manekenkom Samantom Burk. Kako Džud kaže, na javnu sliku o njemu velikim delom utiću neistinite inforamcije o njegovom emotivnom životu.
- Stekao sam utisak da je na najveći deo javne percepsije uticalo, nažalost, dosta stvari koje su pisane o mom privatnom životu, koje nisu istinite, a i da su istinite to nije ničiji problem osim mog, i zasigurno ne bi trebalo da utiče na moj posao - rekao je Džud za "Sunday Times", a u svom intervjuu izneo je i svoje mišljenje o mladoj kontroverznoj pevačici Majli Sajrus.
- Mlada Majli Sajrus izazvala je skandal, ali ona ima dva hita koji su na vrhu top lista, zarađuje gomilu novca i nastaviće da dobija prostor u medijima. Na neki način, osećam olakšanje jer znam da ja više nisam toliko mlad - kaže on.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin