Lena Kovačević: Novim albumom obara rekorde

Lena Kovačević: Novim albumom obara rekorde

Autor: | 04/11/2013

0

Novi disk Lene Kovačević "San", u izdanju PGP RTS, bio je u oktobru najprodavaniji domaći album u Srbiji, prema podacima "Dalas mjuzik šopa". Među muzičkim izdanjima sa prostora bivše Jugoslavije, disk srpske džez pevačice zauzeo je drugo mesto, odmah iza albuma 20 Century Man Live hrvatske zvezde Zlatana Stipišića Džibonija.
- Zaista me je obradovala informacija da je "San" najprodavaniji domaći album, jer je Džiboni, ipak, velika zvezda u regionu - rekla je Lena.
- Zahvaljujem se svima i radujem se što ćemo moji muzičari i ja uskoro nastaviti sa nastupima u Srbiji, regionu i inostranstvu, jer je deljenje muzike sa publikom za mene svojevrsna misija.
Na listi deset najprodavanijih albuma u Srbiji nalaze izdanja "Feuda", "Frajli", Vlade Georgieva, Bilje Krstić, Zorana Predina...
Lena Kovačević će 7. decembra održati solistički koncert u beogradskom Domu sindikata, kada će sa svojim bendom uživo predstaviti kompozicije sa novog albuma, na kome se, pored novih autorskih pesama, nalaze i obrade pop hitova.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin