Keli Bruk: Ponovo zaljubljena

Keli Bruk: Ponovo zaljubljena

Autor: | 04/11/2013

0

Manekenka Keli Bruk, nakon nedavnog raskida veze sa ragbistom Denijem Siprijanijem, novu ljubav pronašla u zagrljaju televizijskog voditelja Getina Džonsa. Tridesettrogodišnja britanska lepotica i dve godine stariji Getin podstakli su glasine o svojoj romansi kada su nedavno viđeni na večeri u Los Anđelesu, da bi se potom zajedno zaputili i u voditeljev stan u tom gradu.
- Dugo su gajili simpatije jedno prema drugog, ali nikada ranije nisu bili slobodni u isto vreme. Keli smatra da bi sa Getinom mogla da ostvari ozbiljnu vezu - otkrio je izvor.
Njeno mišljenje deli i Getin, koji je navodno ozbiljan u nameri da se skrasi pored lepe manekenke. Njih dvoje upoznali su se u britanskom rijaliti šouu "Strictly Come Dancing", u kojem su se oboje takmičili 2007. godine, nakon što je on raskinuo veridbu sa pevačicom Ketrin Dženkins, sa kojom je Keli u veoma bliskim odnosima.
Keli je ranije izlazila sa glumcima Džejsonom Stadamom i Bilijem Zejnom, kao i ragbistom Tomom Evansom, ali je nedavno priznala da sada žali zbog svoje burne emotivne prošlosti.
- Kada pogledam unazad, pomislim: "O bože, mogla sam to vreme da provedem fokusirajući se mnogo više na sebe" - objasnila je ona.

Autor: Life Content
Foto: SIPA, Twitter

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin