Viktor Troicki: Novi krah romanse

Viktor Troicki: Novi krah romanse

04/11/2013

0

Veza Viktora Troickog sa Jasminom Stojić doživela je kraj. Teniser i vlasnica hotela u Borči, koja se bavi i manekenstvom, nedavno su stavili tačku na svoju višemesečnu romansu.
Po gradskim kuloarima može se čuti da su raskinuli jer nisu bili zadovoljni kako zajedno funkcionišu. Tačnije, oboma je smetalo kako onaj drugi vodi svoj život. Naime, Viktor je Jasmini zamerao što, za razliku od njegove prethodne devojke Sunčice Travice, s kojom je pet godina bio u vezi i koja je sedela kod kuće dok je on bio na putu, ona izlazi u klubove. Teniser se razbesneo zbog teksta o otvaranju jednog kafića, objavljenom u svim dnevnim novinama, u kojem se govorilo o tome kako se Jasmina provodi sama u gradu dok on trenira.
S druge strane, manekenku su opterećivale priče o njegovom slobodnom ponašanju, o tome da je uvek okružen gomilom devojaka i da neskriveno flertuje.
Kap koja je prelila čašu bila je kad su joj javili da je Viktor u jednom beogradskom klubu s nekoliko devojaka, a njoj je rekao da će ostati kod kuće jer je umoran i neraspoložen. Pozvala ga je i sa obe strane izrečene su nimalo prijatne optužbe, a u kojoj meri su se posvađali može se zaključiti po tome što se više i ne pozdravljaju kad se sretnu u gradu.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin