Tejlor Svift: Počastvovana pozivom da nastupa za vojvodu i vojvotkinju od Kembridža

Tejlor Svift: Počastvovana pozivom da nastupa za vojvodu i vojvotkinju od Kembridža

Autor: | 07/11/2013

0

Tejlor Svift (23) nastupiće sledećeg meseca pred princom Vilijamom i Ketrin Midlton na jednoj humanitarnoj večeri. Američka pop pevačica izjavila je da je počastvovana zbog poziva da izvede neke od svojih najvećih hitova na "Winter Whites" gala večeri u koncertnoj dvorani "Royal Albert Hall" u Londonu 8. decembra, kada će se prikupljati novac za humanitarnu organizaciju za pomoć beskućnicima "Centrepoint", a uz nju te večeri nastupiće i Džejms Blant, "Bon Jovi" i Elajza Dulitl.
- Zaista sam uzbuđena. To je prvi kraljevski angažman koji sam dobila i veoma sam počastvovana - rekla je Tejlor za BBC radio.
Ona je dodala da već razmišlja o tome šta će reći te večeri ako bude dobila priliku da upozna kraljevski par.
- Raspitivala sam se o tome šta treba da kažem, i mislim da je u redu ako se samo rukujem i budem ljubazna. Mislim da je pretenciozno pretpostavljati da ću ih upoznati, pa prvo moram da budem dovoljno ljubazna da ne pretpostavljam da ću ih sresti - rekla je ona.
Plavokosa lepotica vratiće se u London u februaru 2014. godine, kada će nastaviti svoju turneju, i oduševljena je interesovanjem za njene koncerte.
- Imaću pet koncerata u Londonu, zbog čega sam veoma uzbuđena, i počastvovala što su svi rasprodati, to je nadmašilo moja očekivanja - kaže pevačica.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin