Kristen Stjuart i Robert Patinson: Pomirenje zahvaljujući glumičinoj majki

Kristen Stjuart i Robert Patinson: Pomirenje zahvaljujući glumičinoj majki

Autor: | 07/11/2013

0

Ako je verovati pisanjima medija, Kristen Stjuart i Robert Patinson ponovo su zajedno, a za njihovo pomirenje glavni "krivac" je glumičina majka Džuls, koja je navodno ugovorila njihov prvi sastanak nakon raskida. Izvori tvrde da se slavni par, koji je raskinuo u maju, već neko vreme viđa u tajnosti, te da ih je Džuls ponovo spojila, pošto su i ona i njena kćerka bile zabrinute za britanskog glumca.
- Džulija je Robertu nešto poput zamenske majke u Los Anđelesu. Ona ga je kontaktirala i pozvala da se vidi sa njom i sa Kristen. Obe su bile veoma zabrinute za njega - kaže izvor za magazin "Grazia", te dodaje:
- On je bio utučen i bilo mu je drago što vidi Kristen. Malo po malo i nekoliko puta su tajno završili zajedno. Ona se trudi da pomogne Robertu da se dovede u red. I dalje je ludo zaljubljena u njega.
Izvori tvrde i da se glumica nada da bi ova povremena viđanja mogle da dovedu i do trajnog obnavljanja njihove romanse, ali da njen bivši dečko ne deli isto mišljenje.
- Kristen očajnički nedostaje Robert, i dalje postoji jaka hemija između njih. Oboma je bilo teško tokom proteklih nekoliko meseci, te se ona nada da će njihova veza dobiti još jednu šansu. Rob je "omekšao" prema Kristen, ali što se njega tiče oni neće ponovo započinjati vezu. Ovo je privremena romansa i on je rekao prijateljima da to oni nemaju zajedničku budućnost. Ali, nikad se ne zna kad su njih dvoje u pitanju - zaključuje izvor.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još