Nikolija Jovanović: Proslava rođendana u Švajcarskoj

Nikolija Jovanović: Proslava rođendana u Švajcarskoj

Autor: | 09/11/2013

0


Pevačica Nikolija Jovanović nedavno je napunila dvadeset četiri godine, a rođendan je obeležila sa publikom na nastupu u švajcarskom gradu Cugu, gde se odlično provela. Ovog puta nije organizovala zabavu, što je redovno činila prethodnih godina.
- Ovo je moj prvi rođendan za koji nisam pravila žurku, iako sam do sada to činila svake godine. Više nisam student, počela sam da radim i više nisam raspoložena za velika slavlja. Čak je i mama bila zauzeta, pa ni sa njom nisam imala prilike da obeležim taj dan. Na rođendan prvo sam prebacivala stvari u svoj novi stan koji sam dobila od mame, a u koji ću se uskoro useliti. Po podne otputovala sam u Cug gde sam imala nastup. Svi koji su bili prisutni u diskoteci otpevali su mi rođendansku pesmu, što je bio lep znak pažnje - kaže kćerka folk dive Vesne Zmijanac.
- Boravak u Cugu iskoristila sam i da obiđem taj švajcarski grad, posle čega je usledio povratak kući i novi radni izazovi. Uskoro ću objaviti singl "Nikolija" koji je već pripremljen, a brzo ću snimiti i spot - zaključuje Nikolija.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin