Goran Karan: Nisam rob društvenih obaveza

Goran Karan: Nisam rob društvenih obaveza

Autor: | 09/11/2013

0


Pevač čiji temperamentni scenski nastup i romantični repertoar nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, Goran Karan, obradovao je nedavno svoju vernu publiku nastupom u jednom beogradskom klubu.
Sedmog marta, dan uoči Dana žena Goran Karan održao je u Sava Centru koncert.
- U Beogradu se osećam uvek dobro jer je publika srdačna. Imam ovde dobre prijatelje i nešto rodbine. Moja majka je sa porodicom 1946. godine išla vozom bez voznog reda, kada su naseljavali Banat i Bačku. Njene sestre su se rasule svuda po svetu. Evo, ovde u beogradu živi i moj bližnji rođak Siniša kojeg ovog puta nisam stigao da vidim, pa mu se ovako preko vas javno izvinjavam .

Koja su to mesta koja u Beogradu obavezno posetite?
- Nisam baš aktivan u tom noćnom životu. Idem tamo gde me prijatelji odvedu. Nisam rob društvenih obaveza. Moj posao je takav da moram da odlazim na razne televizije i posle toga, kad se završi ta ujudrma, odahnem. Najlepši izum čovečanstva je kvaka na vratima! Zatvoriš se u sobu i sssss...

Nežniji pol vas obožava zbog balada...

- Da, ali ja imam i dosta pesama koje nisu balade - Vagabundo, Lolita, Di si rasla anđele, Splitka serenada, Adio... Ako ljudi sede onda ih moraš opustiti što se tiče ritma. Pogotovu ako je to Sava Centar, tj. ako mesto nosi tu opuštajuću energiju. A ako stoje na nogama i žele da plešu mi upalimo drugi karburator! Evo bili smo nedavno u Subotici na trgu i bilo je oko desetak hiljada ljudi. Svi su bili na nogama, a onda, brate mili, gori! Idemo!

Izvor: Prva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti