Džesika Simpson: Zavidna figura četiri meseca nakon porođaja

Džesika Simpson: Zavidna figura četiri meseca nakon porođaja

Autor: | 10/11/2013

0


Nakon rođenja prvog deteta, kćerkica Maksvel Dru u maju 2012. godine, pevačica i glumica Džesika Simpson vodila je žestoku bitku sa kilogramima. Ali, nakon što je pre četiri meseca rodila sina Ejsa Nata, Džesika (33) na Tviteru se pohvalila novom, znatno mršavijom linijom. S osmehom na licu, ponosno je pozirala u beloj košulji i farmerkama tokom snimanja kampanje za kompaniju koja pomaže u mršavljenju - Weight Watchers, od koje je dobila 4 miliona dolara, kako bi bila njihovo zaštitno lice.
- Ne mogu da prestanem da se smejem na setu za moju novu Weight Watchers kampanju - napisala je ispod fotografije.
Pevačica ne krije da joj je bilo mnogo lakše da skine kilograme nakon rođenja drugog deteta, koje je rodila 30. juna carskim rezom. U prvoj trudnoći imala je čak 95 kilograma.
- S Maksvel sam dobila mnogo više kilograma. Više nego što sam i mislila da hoću. Kada sam stala na vagu i videla koliko kilograma imam, to je bilo stvarno zastrašujuće - rekla je Džesika, koja je potražila pomoć od kompanije Weight Watchers, ali zbog dobrobiti svoje kćerke nije želela da bude previše opsednuta težinom.
Džesika sa verenikom Erikom Džonsonom trenutno planira venčanje. Par se nedavno vratio s ostrva Kapri, na kom su razgledali neke od potencijalnih lokacija, a trenutno se dvoume između Havaja i Italije kao lokacija za svadbeno veselje.

Autor: Life Content
Foto: Tviter

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin