Aca Lukas: Prekid saradnje sa menadžerom Sašom Mirkovićem

Aca Lukas: Prekid saradnje sa menadžerom Sašom Mirkovićem

Autor: | 13/11/2013

0


Kako saznajemo, pevač Aca Lukas više ne sarađuje sa novopečenim političarem i iskusnim estradnim menadžerom Sašom Mirkovićem. Dugogodišnji prijatelji i saradnici razišli su se bez ružnih reči, što je potvrdila i supruga folk zvezde Sonja Vuksanović.

- Već neko vreme Aca i Saša ne sarađuju onako kako su pre, i to su obojica shvatili. Seli su i bez ružnih reči se dogovorili da svako krene na svoju stranu. Saradnja je konačno okončana posle nezgode koju je imala Acina supruga Sonja, a u kojoj je vozila automobil koji je bio registrovan na Mirkovićevu firmu - počinje priču izvor blizak Lukasu i dodaje kako nikom nije zamereno i da pevač i menadžer ostaju dobri prijatelji.
- Aca je koncentrisan na svoju karijeru, a Mirković je težište stavljao na politiku. Jednostavno, došlo je vreme da se raziđu, što su oni kao veliki profesionalci i odrasli ljudi i sami shvatili - ističe pevačev prijatelj.

Budući da je Aca Lukas na mini-turneji u Australiji, potvrdu o prekidu saradnje dobili smo od njegove supruge Sonje.

- Moj muž sad spava, jer je velika vremenska razlika i nije u mogućnosti da odgovara. Sa mnogima je prekidao i nastavljao saradnju, pa će on sam odlučiti da li će nastaviti da sarađuje sa Mirkovićem kad se vrati iz Australije. Priče da su se rastali zbog automobila i nezgode su gluposti - bila je kategorična Sonja.

Da dvojica saradnika prekidaju sve poslovne, pa čak i one posredne veze, svedoči i to što je Aca Lukas početkom novembra posle tri meseca na funkciji podneo ostavku na mesto predsednika fudbalskog kluba Timok. Tako Lukas više nije funkcioner sportskog društva u Zaječaru, u kome je Mirković predsednik Skupštine grada.

- Podneo sam ostavku iz ličnih razloga, kao i nemogućnosti da proturim svoje ideje, dobre i korisne za klub. Naišao sam na neke sitne otpore, a nisam čovek koji hoće da se konfrontira, pa sam se povukao - rekao je Lukas za jedan sportski portal tom prilikom.

Podsetimo, Lukas i Mirković su imali dugu uspešnu saradnju, obeleženu mnogim koncertima od kojih je kruna bio ovogodišnji koncert na "Marakani".

Izvor: Blic
Foto: Ivan Vučićević, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin