Ventvort Miler: Progovorio o teškom odrastanju i pokušaju samoubistva

Ventvort Miler: Progovorio o teškom odrastanju i pokušaju samoubistva

Autor: | 14/11/2013

0

Glumac Ventvort Miler (41), koji je u avgustu priznao da je gej, otkrio je da je kao tinejdžer pokušao da izvrši samoubistvo. U intervjuu koji je dao za magazin "Out", čiju decembarsku naslovnu stranu krasi, zvezda serije "Bekstvo iz zatvora" progovorio je o teškom periodu kroz koje je prolazio kada je otkrio svoju seksualnu orjentaciju.
- Sećam se da sam imao dubok osećaj srama pošto sam pokušao da se ubijem, osećaj kao da sam pao na životnom ispitu. Da sam sada "oštećena roba". Ono što bih rekao mlađem sebi, i što bih rekao svakome ko prolazi kroz sličan put, jeste da se fokusira na činjenicu da je zamalo okončao svoj život i mnogo više na činjenicu da je preživeo, da je ostao živ da bi ispričao svoju priču. Ono što smatrate ožiljcima su zapravo medalje. To je ordenje časti koje svedoči da postoji nešto unutar vas što je odlučno, istrajno i jako - rekao je Ventvort.
Glumac je priznao da je homoseksualac u otvorenom pismu Filmskom festivalu u Sant Petersburgu, na koji je odbio da dođe u znak protesta protiv homofobnih zakona u Rusiji.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin