Dženifer Aniston i Džastin Teru: Venčanje ponovo odloženo

Dženifer Aniston i Džastin Teru: Venčanje ponovo odloženo

Autor: | 14/11/2013

0

Dženifer Aniston i Džastin Teru navodno su ponovo odložili planove za venčanje. Slavna glumuca, koju je Teru zaprosio na njen 43. rođendan u avgustu 2012. godine, vredno je radila na organizaciji svadbe tokom septembra, ali je nedavno sve obustavila kako bi se fokusirala na svoju karijeru, pa je tako odustala i od planova da dobije bebu.
- Uključila je i svoje prijatelje i bila je veoma uzbuđena zbog organizacije - rekao je izvor blizak zvezdi serije "Prijatelji", te dodao da je ona iznenada promenila mišljenje i sve obavestila da sada mora da se fokusira na posao.
Dženifer, koja je prethodno bila udata za Breda Pita, više nije zanesena ni idejom da zasnuje porodicu.
- Ranije se dosta pričalo o bebi, ali sada nije fokusirana na to. Svesna je da zbog svojih godina to može da bude veoma teško. Njen stav je da ako se to desi, sjajno, a ako ne, onda joj nije suđeno.
Dženifer i Džastin, koji je scenarista, upoznali su se na snimanju filma "Wanderlust" 2010. godine, a planove za svadbu već su jednom odložili kako bi završili renoviranje svoje kuće u Bel Eru. Glumica je nedavno izjavila da se već oseća kao udata žena, te da ne žuri sa svadbom.
- Želimo to da uradimo kada trenutak bude savršen i nigde ne žurimo. Već se osećamo kao da smo venčani - istakla je ona.
U medijima se šuškalo da se slavni par suočava sa problemima u vezi, pošto je Džastin bez svoje buduće supruge prisustvovao rođendanskoj žurki supruge Roberta Daunija Džuniora, tokom proteklog vikenda.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još