Maraja Keri: Bilo mi je grozno u žiriju "Američkog idola"

Maraja Keri: Bilo mi je grozno u žiriju "Američkog idola"

Autor: | 14/11/2013

0

Maraja Keri bila je jedan od sudija u prošloj sezoni popularnog talent šoua "Američki idol", zajedno sa Niki Minaž, Rendijem Džeksonom i Kitom Urbanom, ali slavna pevačica kaže da nije uživala u tom poslu. Njen angažman u šouu obeležili su brojni sukobi sa Niki, što je glavni razlog zašto joj je potraga za novim "Američkim idolom" ostala u lošem sećanju.
- Iskreno, bilo mi je grozno. Ja sam bila prva osoba koja je pristala. Mislila sam da će u žiriju biti tri člana. Dali su mi dobru platu i pomislila sam: "U redu, Rendi Džekson će biti tu, njega poznajem oduvek. Ranije je svirao bas za mene. Ovo nije ništa strašno". Ali, nije bilo tako. Bilo je kao da idem svaki dan na posao u pakao sa đavolom - priznala je ona.
Maraja, koja je ranije otkrila da ju je suprug Nik Kenon nagovorio da prihvati taj angažman, optužila je i producente šoua da pojedine takmičare nisu puštali dalje iz političkih razloga.
- Jedino što sam volela bili su takmičari. Neki od njih su bili veoma dobri, a bili su i veoma dobri ljudi, što se videlo. Bilo je razočaravajuće kada iz političkih razloga nismo mogli da ih pustimo da prođu dalje - dodala je ona.
Pevačica se sada okrenula svojoj karijeri, i radu na novom albumu koji bi trebalo da izađe početkom sledeće godine.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin