Viktorija Bekam: Modni trijumf na dodeli Bambi nagrada

Viktorija Bekam: Modni trijumf na dodeli Bambi nagrada

Autor: | 15/11/2013

0

Viktorija Bekam potvrdila je svoju titulu modne kraljice kada joj je dodeljeno još jedno priznanje, ovog puta na dodeli Bambi nagrada u Nemačkoj. Slavna dizajnerka nagrađena je u modnoj kategoriji za svoju veoma uspešnu kolekciju, na ceremoniji na kojoj se pojavila u zanosnoj dugoj crnoj haljini sa izazovnim dekolteom. Ovo priznanje za nju je bilo još posebnije imajući u vidu da joj ga je dodelio legendarni kreator Karl Lagerfeld.
- Divno veče na dodeli Bambi nagrada. Hvala Karlu Lagerfeldu na prelepim rečima. Ova nagrada mi mnogo znači - napisala je Viktorija ne Tviteru, objavivši i nekoliko fotografija sa putovanja u Berlin, uključujući i onu na kojoj skače po krevetu u svojoj hotelskoj sobi nakon ceremonije, sa statuom u ruci.
Ova godina je za nekadašnju pevačicu bila veoma uspešna, a pre samo dve nedelje dobila je priznanje i na izboru za ženu godine magazina "Harper's Bazaar", na kojem je dobila nagradu za poseban doprinos britanskoj modi. Pored Viktorije, na ovogodišnjoj dodeli Bambi nagrada trijumfovali su i Majli Sajrus u kategoriji međunarodne pop muzike, Robi Vilijams u kategoriji zabave, i Bil i Melinda Gejts za svoj humanitarni rad.
Bambi nagrade dodeljuju se svake godine još od 1948. ljudima koji su inspirisali i uticali na nemačku javnost.

Autor: Life Content
Foto: AP/Tanjug, Twitter

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti