Aleksa Jelić: Pobednik šeste emisije "Tvoje lice zvuči poznato"

Aleksa Jelić: Pobednik šeste emisije "Tvoje lice zvuči poznato"

Autor: | 17/11/2013

0


Pobednik 6. epizode šoua "Tvoje lice zvuči poznato" je Aleksa Jelić. On je fenomenalnom imitacijom Bijonse oborio sa nogu sve prisutne u studiju i pokazao energičnost od koje zastaje dah!

Ovo je tvoja prva pobeda u šou. Da li si srećan?
- Da! Drago mi je da je to Bijonse i jedna vrlo zahtevna igračka numera. Uspeo sam da joj se potpuno predam, da se uživim i uživam, da zagrejem i publiku i žiri...

I sama Bijonse bi ti pozavidela na energiji i nastupu. Koliko si pripremao koreografiju?

- Hvala na ovim komentarima i komplimentima. Radili smo tri do četiri dana vrlo intezivnim tempom. Nije to samo odigrati u štiklama, doduše ovog puta su bile manje nego one za Cecu, pa sam se osećao kao u kućnim papučama, već se više radi o energiji koju treba dobro "skinuti", a znamo da se ne može skinuti ako se ne poseduje... Pa čak iako se poseduje treba je oživeti, dakle to je to! Pošto sam je oživeo - ja sam i uživao!

Šta ti je najteže palo - perika, štikle, pevanje...?
- Iskreno, meni ništa ne pada teško, jer prosto uživam u svakoj imitaciji koju radim, od Tošeta, Miroslava do Erosa, i mnogo više. Na našoj planeti živi sedam milijardi ljudi, dakle prenaseljenost je dovela do toga da u svakom od nas živi više likova. Kad se to shvati, sve se lakše radi.

Kakve su bile reakcije kolega nakon nastupa?
- Ma famozni smo svi! Jedni drugima kažemo i čestitamo kad smo dobri u nekoj imitaciji, a prećutimo kad smo loši. Najbitnije je da smo jedni drugima podrška. Recimo, za Bijonse su mi svi rekli da je famozno. Od kad je počela numera videlo se da ih je "kupila" i to je najbolji komentar.

Da li si zadovoljan izborom imitacije za sledeću subotu?

- Da, zadovoljan i prezadovoljan! U 7. epizodi ću biti Narco leptik Argentino (čuveni lik iz filma „Mulen Ruž"), a društvo na sceni će mi praviti sjajni Skaj Vikler. Biće to još jedan jak izazov, jedva čekam da krenemo sa radom.

Sa kim se najviše družiš na snimanjima?
- Sa svima, osim sa žirijem! (smeh) Ovo je šou gde se samo dva, tri dana, viđamo na po par sati. Stvorili smo jako jezgro i svi uživamo u našim talentima i kreativnostima. Ima dosta smeha, začkoljica, pomaganja, ljudske bliskosti...

Izvor i foto: Prva TV

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti