Alek Boldvin: Suspendovan sa televizije zbog uvredljivih komentara

Alek Boldvin: Suspendovan sa televizije zbog uvredljivih komentara

Autor: | 17/11/2013

0

Emitovanje tok šoua glumca Aleka Boldvina na mreži "MSNBC" suspendovano je na dve nedelje, iako se Boldvin izvinio zbog svojih komentara koje je grupa za prava homoseksualaca GLAAD okarakterisala kao homofobične, prenose strani mediji. Boldvin (55) je izjavio da njegova emisija neće biti emitovana ove i sledeće sedmice, kao i da su njegovi komentari bili "uvredljivi i neprihvatljivi". Njegov tok šou "Up Late with Alec Baldwin" počeo je da se emituje prošlog meseca i na programu je svakog petka.
Na video snimku, koji je u četvrtak objavljen na sajtu TMZ.com, vidi se sukob Boldvina sa fotografom koji ga je slikao na ulici u Njujorku. Reči koje je slavni glumac uputio fotografu izazvale su gnev grupe GLAAD, koja je inače ranije branila Boldvina kada je optuživan za "homofobičan govor".
- Gospodin Boldvin ne može da podržava ravnopravnost na papiru, a da u praksi ponižava homoseksualce - rekao je portparol GLAAD-a Ric Feraro, dodavši da je krajnje vreme da slavni glumac sasluša pripadnike LGBT zajednice i prekine sa uvredama na račun gej populacije.
Nije poznato da li je fotograf, koga je Boldvin izvređao, gej ili ne.
- Nisam nameravao da povredim ili uvredim bilo koga svojim izborom reči, ali jasno je da sam to učinio i zbog toga mi je vrlo žao - objasnio je Boldvin i dodao da je samo pokušavao da zaštiti svoju ženu i kćerku.
Ranije ove sedmice Boldvin je svedočio na suđenju ženi koja je proglašena krivom za progonjenje i uznemiravanje poznatog glumca i njegove supruge Hilarije i zbog toga će provesti 210 dana u zatvoru.
Boldvin je i ranije dolazio u sukob sa fotografima i novinarima koji su mu prilazili. U junu je došao u žižu javnosti zbog homofobičnih izjava na račun novinara britanskog lista "Dejli Mejl". Poznat po svom temperamentu, Boldvin je 2011. izbačen iz aviona jer je odbio da prestane da igra igrice na svom mobilnom telefonu.

Izvor: Tanjug

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još