Silvester Stalone: Otvorio izložbu svojih slika u Sankt Peterburgu

Silvester Stalone: Otvorio izložbu svojih slika u Sankt Peterburgu

Autor: | 17/11/2013

0

Slavni glumac i režiser Silvester Stalone u "Dvorcu inženjera Ruskog muzeja" u Sankt Peterburgu otvorio je izložbu svojih slika. Apstraktna umetnička dela koja odišu eksplozijom poteza i boja privukla su veliki broj obožavalaca čuvenog junaka iz filmskog serijala "Roki" i "Rambo". Slikarska platna, koje je holivudski glumac stvarao od 1975. do 2013, oduševila su Ruse, a direktor "Ruskog muzeja" Vladimir Gusev rekao je da Staloneove slike pokazuju karakter strasnog čoveka i da nisu amaterski radovi, već prava umetnost. Na otvaranju, prisutnima se obratio i slavni glumac koji je brojnim zvanicama zahvalio na dobrodošlici.
- Ovde je predstavljena velika umetnost, te mi je neverovatna čast da izlažem u ovom gradu - rekao je Silvester Stalone, koji se slikarstvom bavi već trideset godina.
Svoja slikarska platna prvi put je izložio pre dve godine u galeriji "Gmurzinska", u švajcarskom skijalištu Sent Moricu. Izložba slavnog glumca u Sankt Peterburgu, koja će biti otvorena do 27. novembra, privukla je oko hiljadu posetilaca koji su čekali u redu da uđu u ovu poznatu ustanovu kulture, gde je slavni Roki izložio dvadeset sedam slika, od kojih je šest naslikao baš za ovu priliku. Izložba će biti otvorena do 27. novembra.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti