Vesna de Vinča: Rođendansko slavlje u Parizu uz prijatelje i klavirsku muziku

Vesna de Vinča: Rođendansko slavlje u Parizu uz prijatelje i klavirsku muziku

Autor: | 17/11/2013

0

Vlasnica kompanije "Miss Yu" Vesna de Vinča nedavno je proslavila pedeset šesti rođendan u Parizu. Televizijska novinarka i producent doputovala je u glavni grad Francuske zbog realizacije projekta "Srbija zemlja jorgovana", čiji je autor. Plavuša, poznata po zavidnoj mladalačkoj energiji i vedrom duhu, rođendan je proslavila u društvu tridesetak prijatelja, starih i novih. Još jednom je pokazala osobinu da na svakom putovanju stekne nove prijatelje, a na proslavi uz muziku i veselu atmosferu bilo je Srba koji žive u Parizu, kao i Francuza. U prelepom ambijentu prostranog stana njene prijateljice iz detinjstva Maje Samardžić, koja radi kao doktorka u Parizu, na rođendanskom slavlju osećala se kao kod svoje kuće.
- I ove godine napunila sam Hristove godine, trideset tri - veselo započinje priču za magazin "Hello!" Vesna, koja je na put u fancusku prestonicu povela trenutnu mis Srbije Milicu Vukliš.
- Stan u kome sam slavila rođendan sa novim i starim prijateljima je moja druga kuća. U Pariz dolazim redovno i uvek odsedam kod moje Maje. Kada je u Beogradu, ona je uvek kod mene na brodu, u mojoj "plovećoj kući". Kraljevski prostor njenog stana potpuno dočarava Pariz, grad svetlosti, čija je suštinska vrednost najlepša arhitektura na svetu - kaže Vesna, koja je u zabavnoj večeri ugostila princa Dušana Karađorđevića, Žarka Stojanovića, nekadašnjeg učesnika rijalitija "Veliki brat", u kome je Vesna takođe učestvovala, Karolinu Butje, francusku televizijsku voditeljku, Ivanu Stanković, savetnicu za ekonomiju naše ambasade u Parizu, Najdžela Atkinsa, profesora na Sorboni, i mnoge druge ugledne goste.
- Srećna sam. Pre nekoliko nedelja shvatila sam da je sreća zapravo neprestani razvoj. Prijateljima sam za svoj rođendan govorila o tome kako je najkraća definicija sreće provoditi vreme sa ljudima koji je razvijaju i oplemenjuju, i raditi projekte koji produbljuju tvoju kreativnost, energiju, radost. Trudim se da oko sebe uvek okupljam ljude koji dele moju energiju i zanos u koračanju takvim putem. Danas kao osećam da uspevam u svom cilju da budem srećna. Divni ljudi, moji gosti, koji su mi te večeri ulili energiju, i to pozitivnu, dokaz su toga - poletno kaže svestrana Vesna, koja je najavila akciju u francuskom gradu, gde je produžila boravak i posle rođendana.
- Sadićemo jorgovane u rezidenciji našeg ambasadora Rajka Ristića, sa knezom Aleksandrom Karađorđevićem i Barbarom od Lihtenštajna, kao i ambasadorom i prestolonaslednikom Sikst Anri de Burbonom, naslednikom dinastije Burbon Parme - kaže Vesna, ističići da je odličnoj atmosferi na slavlju doprinela klavirska muzika koja je izvedena uživo.
Vesna, poznata po divnom glasu, pevala je za svoje prijatelje, dok ju je na klaviru pratio njen prijatelj Aleksandar.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin