Branka Katić: Glumačka rola u seriji "The Paradise"

Branka Katić: Glumačka rola u seriji "The Paradise"

Autor: | 18/11/2013

0


Branka Katić, jedna od naših najplaćenijih glumica, koja već nekoliko godina uspešno gradi inostranu karijeru, ponosna je što će zaigrati u drugoj sezoni BBC serije "The Paradise", koja je pokupila sve simpatije britanskih kritičara. Naša glumica tumačiće lik odvažne Francuskinje koja se u svetu nemilosrdnih muškaraca upušta u vođenje sopstvenog biznisa. Pored ovog serijskog hita, Branka Katić je nedavno završila snimanje još jednog projekta, pod nazivom "Red Widow", priči koja prati jednu običnu porodicu, čiji se život iz korena menja onog trenutka kada saznaju da im je otac kriminalac. U ovom projektu se pored četrdesettrogodišnje glumice pojavljuje i Rade Šerbedžija.
Branka Katić, koja je udata za britanskog reditelja Đulijana Farina, sa kim ima dvoje dece, osim uspešne glumačke karijere, veoma neguje porodičnu tradiciju.
- Katolički Božić uvek slavimo sa engleskim delom porodice, svake godine se okupljamo i provodimo nekoliko divnih dana zajedno. Nadam se da ćemo ove godine stići do Beograda da naš Božić provedemo sa mojom porodicom - kaže Branka Katić.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin