Tejlor Svift: Ne plašim se da pokažem emocije u javnosti

Tejlor Svift: Ne plašim se da pokažem emocije u javnosti

Autor: | 18/11/2013

0

Tejlor Svift kaže da se nikada nije plašila da javno pokaže svoja osećanja. Popularna pevačica, poznata po ljubavnim pesmama posvećenim njenim bivšim momcima, među kojima su Tejlor Lautner, Džejk Gilenhal, Džon Majer i Hari Stajls, rekla je da se nada da kroz svoju muziku šalje poruku sa kojom njeni fanovi mogu da se poistovete.
- Mislim da se nikada neću plašiti da dozvolim sebi da pokažem sirove, stvarne emocije u javnosti. Drago mi je što sam iskrena prema svojim fanovima u pogledu činjenice da je u redu što nije uvek sve u redu - kaže Tejlor i dodaje:
- Volim svoj život, volim svoju karijeru i svoje prijatelje, ali nije sve uvek okej. Tako da ni ne pevam o tome da je sve uvek okej.
Dvadesettrogodišnja zvezda započela je svoju karijeru kao kantri pevačica pre nego što je prešla u pop, a sada razmišlja o tome šta budućnost donosi za nju, te razmišlja da počne da piše pesme za decu kada ostari.
- Kada budem imala 40 godina i više niko ne bude želeo da me gleda u haljini sa šljokicama, ja ću samo da odem u studio i da pišem pesme za decu. Čini mi se da je to dobar plan za penziju - kaže ona.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti