Kolin Firt: Uvek imam vremena za romantiku

Kolin Firt: Uvek imam vremena za romantiku

Autor: | 18/11/2013

0

Kolin Firt, koji je oženjen italijanskom filmskom rediteljkom Livijom Giđoli, priznao je da zbog svoje karijere često mora da provodi dosta vremena razdvojen od supruge. Ipak, britanski glumac dodaje da se uvek trudi da bude romantičan kako bi njihov 16 godina dug brak odoleo pritiscima.
- Ne postoji formula za uspešan brak, ali morate da obratite pažnju da vas ne odvuče rutina zajedničkog života i da pronađete kvalitetno vreme za romantiku - rekao je Kolin za "Hello!", te dodao:
- Mi se trudimo da izdvojimo vreme za sebe, kada uživamo u zajedničkom društvu bez briga o drugim stvarima.
Kolin i Livija upoznali su se dok su zajedno radili na televizijskoj mini-seriji "Nostromo" u Kolumbiji, a glumac priznaje da je bio veoma nervozan kada ju je prvi put ugledao kako mu se približava.
- Sećam se da sam stajao na stepenicama stare crkve u centru grada kada sam ugledao tu ženu kako se probija kroz masu na trgu. Skoro da sam se prestravio kada sam je video kako mi se približava, ali sam znao da treba da krenem ka njoj i da je upoznam - prisetio se Kolin, koji sa Livijom ima dvojicu sinova, 12-godišnjeg Luku i desetogodišnjeg Matea.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: brak kolin firt