Minja Miletić: Hitno prebačena u bolnicu nakon što joj je pozlilo usred emisije

Minja Miletić: Hitno prebačena u bolnicu nakon što joj je pozlilo usred emisije

Autor: | 19/11/2013

0


Minji Miletić, voditeljki i urednici jutarnjeg programa na TV Pink, u nedelju je pozlilo i hitno je prebačena u Urgentni centar.

Njoj je, prema rečima sagovornika, tokom trajanja emisije koju vodi iznenada pozlilo zbog čega je program nakratko prekinut. Zaposleni su odmah pozvala voditeljkinu porodicu i Hitnu pomoć. Lekari sumnjaju da je u pitanju napad slepog creva s obzirom na bolove koje je Minja imala.

- U trenutku prelistavanja štampe, Minji je iznenada pozlilo, počela je da se preznojava. Kada je emisija prekinuta reklamama, otišla je do režije i rekla da joj je loše i da oseća jake bolove u predelu donjeg stomak. Istog trenutka si pozvali Hitnu pomoć i ona je prevezena u Urgentni centar. Program je nastavila da vodi Aleksandra Ivanović, a Minja je podvrgnuta ispitivanju i odmah je priključena na infuziju - rekao je sagovornik.

- Pretpostavlja se da je u pitanju napad slepog creva, ali će detaljni pregledi ustanoviti o čemu se radi. Minja je dva dana provela u bolnici, a u toku ponedeljka je puštena kući - rekao je izvor.

Izvor: Naše novine

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti