Ešli Simpson: Proslavila rođendan sina Bronksa sa dečkom i bivšim suprugom

Ešli Simpson: Proslavila rođendan sina Bronksa sa dečkom i bivšim suprugom

Autor: | 19/11/2013

0


Ešli Simpson sa bivšim suprugom Pitom Vencom proslavila je peti rođendan njihovog sina Bronksa ovog vikenda.
Bivši par, koji se razveo 2011, nakon tri godine braka, sastanao se u Studio Sitiju, Los Anđelesu, u subotu. Ova 29-godišnja zvezda i pevač grupe "Fall Out Boy" poveli su svoje sadašnje partnere, Megan Kamper i Ivana Rosa, na ovo porodično okupljanje u The Coop, igraonicu gde je Bronks slavio rođendan sa drugarima.
- Uopšte nije bila zategnuta situacija između Ivana i Pita. Čak su se svi zajedno fotografisali za porodični album - Pit, Megan, Ešli i Ivan - otkrio je izvor koji je bio na ovom slavlju, te dodao da je 34-godišnji Pit prvi došao sa slavljenikom, devojkom sa kojom je dve godine i svojim roditeljima, a potom je stigla Ešli sa svojim 25-godišnjim dečkom i njegovom majkom, legendarnom pevačicom Dajanom Ros i svojom majkom, Tinom Simpson.
Prijateljska atmosfera vladala je na ovom slavlju sa temom Diznija, a rođendan je petogodišnjaku čestitalo 75 odraslih i oko 45-oro dece, koliko je bilo gostiju u igraonici. Rođendansku žurku nisu propustili ni Ešlina sestra Džesika i njen verenik Erik Džonson, koji su poveli svoje mališane - 18-mesečnu Maksvel i 5-mesečnog Ejsa.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin