Sara Harding: Rođena sam da budem zvezda

Sara Harding: Rođena sam da budem zvezda

Autor: | 19/11/2013

0


Sara Harding tvrdi da je rođena da bude zvezda.
Bivša pevačica grupe "Girls Aloud" otkriva da je oduvek privlačila i tražila pažnju, posebno dok je odrastala, iako je imala i trenutke stidljivosti.
- Slava mi je predodređena. Oduvek sam bila "kraljica drame" i tražila sam pažnju, a onda, kada dobijem previše pažnje, samo poželim da se sakrijem - ispričala je 32-godišnja zvezda, koja je priznala da nije opsednuta izgledom kada je u svojoj kući "na selu", ali da je bilo potpuno drugačije dok je živela u Londonu.
- Kada sam u kući na selu, ne brinem se o tome kako izgledam. Mogu da se vučem u iscepanim stvarima, bez šminke, i to je OK. Ali kada sam živela u Londonu, bilo je paparaca na svakom koraku. Onda sam stalno mislila o tome kako moram da obučem nešto dobro, jer će me u suprotnom napljuvati. A sve to samo da bih kupila flašu mleka.
Uprkos svom haotičnom životu, Sara insistira na tome da je ostala normalna i da stoji "obema nogama na zemlji", te da ne dopušta da je šou biznis previše dotiče.
- Ja sam normalna u abnormalnom svetu. Da dozvolim da me sve pogađa, poletela bih odavno i poludela. Naučila sam da se nosim sa svim tim.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin