Sindi Kraford: Zdrav način života

Sindi Kraford: Zdrav način života

Autor: | 21/11/2013

0

Nekada najpoznatija manekenka na svetu Sindi Kraford u svojoj četrdest sedmoj godini izgleda savršeno, i očigledno je i dalje u savršenoj kondiciji. Osim što svakodnevno vežba u teretani, ova lepotica više puta je u intervjuima isticala koliko je za naše zdravlje važno što više boraviti u prirodi, na svežem vazduhu. Sindi je nedavno viđena kako u društvu dvanaestogodišnje kćerke Kaje vozi bicikl duž obale Malibua. Ponosna majka i njena devojčica prvo su uživale u laganoj, opuštajućoj vožnji, da bi potom toliko ubrzale tempo, da je izgledalo kao da se trkaju. Bilo je očigledno da se njih dve odlično zabavljaju.
Slavna Sindi, udata za Randeja Gerbera, bivšeg manekena i suvlasnika jednog restorana, srećna je što i njen suprug i deca koju ima s njim, četrnaestogodišnji Prisli i dve godine mlađa Kaja, imaju brižan odnos prema zdravlju. Inače, dvanaestogodišnja devojčica krenula je majčinim stopama, budući da je prošle godine bila angažovan kao novo lice dečje kolekcije "Versace".
Srećna porodica često se može videti kako zajedno uživa u rekreativnim aktivnostima na obali Malibua, najčešće igraju odbojku na pesku ili praktikuju sportove na vodi.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin