Britni Spirs: Neočekivana rođendanska žurka pred kamerama

Britni Spirs: Neočekivana rođendanska žurka pred kamerama

Autor: | 22/11/2013

0

Britni Spirs doživela je veliko iznenađenje koje joj je priredila Elen Dedženeris. Naime popularna voditeljka je slavnoj pevačici, koja će 2. decembra napuniti 32 godine, priredila neočekivanu rođendansku žurku kada je poslala svoje male pomoćnice, desetogodišnju Sofiju Grejs i osmogodišnju Rouzi, u Las Vegas kako bi iznenadili pevačicu rođendanskom tortom, balonima i čajem. Celokupna žurka desila se dok je Britni vežbala za svoje predstojeće nastupe u jednom hotelu u Las Vegasu, i snimana je za segment Elenine emisije, koja tek treba da bude emitovana,
Uzbuđene sofija Grejs i Rouzi iznele su veliku čokoladnu rođendansku tortu, na kojoj je pisalo "Srećan rođendan Britni", a kada je pevačica oduvala svećice, zamolile su je da im otkrije svoju rođendansku želju.
- Da imam četiri odmora tokom godine - odgovorila je ona, a potom je zaplesala sa devojčicama.
Ove dve simpatične Britanke postale su "YouTube" senzacija kada su 2011. izvodile pesmu "Super Bass" Niki Minaž, i od tada se često pojavljuju i Eleninoj emisiji i družile su se sa zvezdama poput Niki Minaž, Džastina Bibera, Kejti Peri i drugima.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još